Aer conditionat On-Off split sau multispliter

Aer conditionat On-Off

Aparate de aer conditionat on-off  / monosplit sau multispliter

 

Astazi vom vorbii despre aparatele de aer conditionat on-off,cele conventionale.In aceasta categorie vor intra toate modelele de aparate de aer conditionat on-off, indiferent de marca, design si care sunt alcatuite dintr-o unitate exterioara si una sau mai multe unitati interioare. Aceste aparate de aer conditionat sunt primele care au iesit pe piata si sunt cele mai des folosite de catre utilizatori pentru ca au o eficienta foarte buna si o gama de larga de modele.Pretul lor era unul destul de accesibil.Multe din aparatele cele mai ieftine au rezistat si 10 ani poate chiar si mai mult, facand la ele verificare si mentenanta la 1 an sau maxim 2 ani.La noi pe site veti gasii oferte de mentenanta foarte avantajoase, pentru detalii intrati aici.

Din categoria aparatelor de aer conditionat on-off poti opta intre o gama larga de modele, insa cel mai important este ca poti opta intre un aparat de aer conditionat monosplit sau aparat de aer conditionat multispliter.Acestea din urma sunt mai putin folosite.

Aparatul de aer conditionat on-off  monosplit – este compus dintr-o unitate exterioara la care este conectata o unitate interioara unde poti sa reglezi toate setarile acestui aparat(functii, temperatura, mod de utilizare, ventilatie, etc..) si care iti furnizeaza aerul rece sau aer cald (dupa nevoie).

Pe langa modelele clasice (dreptunghiulare) pe care le montezi pe perete, acum poti opta si pentru modele mai putin conventionale, cum ar fi: aparate de aer conditionat on-off de podea, aparat de aer conditionat on-off tip consola sau tip dulap, aparate de aer conditionat on-off rotund sau patrat, etc. Astfel, existand o gama mai larga de modele, posibilitati de instalare si marimi, tu poti alege cel mai bun aer conditionat care se potriveste cu organizarea si dimensiunile locuintei tale.

Aparatul de aer conditionat multispliter on-off – este format dintr-o unitate exterioara la care se conecteaza mai multe unitati interioare (intre 1 si 4) pe care le folosesti sa faci setarile dorite si care iti furnizeaza aerul rece sau cald (dupa nevoi).

Aparatul de aer conditionat multispliter on-off este recomandat in primul rand celor care au o casa sau un apartament cu multe camere si au nevoie sa instaleze unitati de racire in mai multe zone/ camere din casa. Astfel, la o singura unitate exterioara poti conecta pana la 4 unitati interioare, pe care le vei controla individual si care iti vor furniza sursa de rece sau cald.