Montaj Aer Conditionat

Montaj aer conditionat Baneasa

Montaj aer conditionat Baneasa

Oferim servicii de montaj aer conditionat Baneasa la nivel de profesioniști, repede și impecabil!

Important: recomandarea noastra este ca instalatia sa fie montata de catre personal calificat, pentru a beneficia de garantia producatorului!

Componente și materiale necesare:

  • unitate interioară și unitate exterioară
  • telecomanda aparatului
  • o țeavă dublă de cupru izolată cu armaflex
  • furtun condens ignifug
  • bandă matisată și banda izolier pentru izolarea traseului frigorific
  • o pereche de console vopsite electrostatic sau zincate (în mod normal vin cu aparatul de aer condiționat)
  • șuruburi de prindere suporți la exterior

O parte din aceste repere se află deja în posesia dumneavoastră. Celelalte necesități sunt acoperite de noi.

Montare corecta instalatie de climatizare

Unitatea interioară trebuie amplasată astfel încât să nu arunce aerul spre birou, canapea sau zonele de lucru din încapere. Desi poate părea plăcut în cursul verilor toride, curenții de aer dinspre aerul condiționat pot fi deosebit de dăunatori. Daca bat perpendicular pe nivelul corpului și în special la nivelui capului, te poți îmbolnăvi!

Unde se face amplasarea?

Montarea se va face pe un perete solid (nu grinda) și neted. Avem grijă ca prin amplasare soarele să nu bată direct pe instalație. Înălțimea ideală este de cel puțin doi metri de la podea, într-un spațiu deschis. Astfel aerul rece va putea fi imprastiat in toata camera.

Profesioniștii țin seama de faptul ca distanța dintre unitatea exterioara și cea interioara dicteaza lungime tuburilor de legătură. Cu cat lungimea tuburilor este mai mare, cu atat randamentul instalatiei de aer condiționat este mai scazut. Deci montajul făcut de noi este perfect pentru randamentul instalației

Ce urmărim în timpul instalării

Unitatea exterioare trebuie sa fie montata cu cativa centimetri mai jos decat cea interioara pentru a asigura scurgerea apei. Peretele pe care se va monta trebuie sa fie liber pentru a permite accesul facil in cazul reparatiilor.

IMPORTANT! Lucrarile pentru montarea unitatii exterioare cuprind realizarea unei gauri cu diametrul de 8-10 cm! Mai ales în cazul pereților de beton armat, această gaură nu poate fi dată decât cu scule speciale! Ea este necesara pentru trecerea tevilor care fac legatura intre cele două unități, precum si a cablului de curent.

De asemenea, e nevoie și de gaurile pentru prinderea suportului ce va susține unitatea exterioară. Dacă în kit-ul dumneavoastră nu există suporți de prindere, îi livrăm noi.

Acum vă puteți bucura de achiziția făcută!

Dupa terminarea montării, ne asigurăm că scurgerea apei de condens se efectueaza asa cum trebuie. Acest lucru se verifică turnând încet un litru de apă prin țeava de evaporare. Verificăm traseul apei și ne asigurăm că apa nu curge în interiorul apartamentului.

Odată ce instalarea este terminată, puteți porni aparatul pe modul de aer rece, la o temperatura optima de 24 grade.

Apelați la noi pentru montaj aer conditionat Baneasa!