Igienizare Aer Conditionat

Aer conditionat on-off – tipuri de aparate

Astazi vom vorbi despre aparatele de aer conditionat on-off, cele conventionale. In aceasta categorie vor intra toate instalatiile de climatizare on-off.

Idei principale

Indiferent de marca si design, aceste aparate sunt alcatuite dintr-o unitate exterioara si una sau mai multe unitati interioare. Aceste aparate de aer conditionat sunt primele care au iesit pe piața. Ele sunt cele mai des folosite de catre utilizatori pentru ca au o eficienta foarte buna. De asemenea, pretul lor era unul destul de accesibil.

Multe din aparatele cele mai ieftine au rezistat si 10 ani poate chiar si mai mult. Mentenanta era necesara la 1 an sau maxim 2 ani. La noi pe site veti gasi oferte de mentenanta foarte avantajoase, pentru detalii intrati aici.

Aparatelor de aer conditionat on-off monosplit

Din categoria aparatelor de aer conditionat on-off poti opta intre o gama larga de modele, insa cel mai important este ca poti opta intre un aparat de aer conditionat monosplit sau aparat de aer conditionat multispliter. Acestea din urma sunt mai putin folosite.

Instalatia de climatizare on-off monosplit este compus dintr-o unitate exterioara la care este conectată o unitate interioara. Din unitatea interioara poti sa reglezi toate setarile acestui aparat (functii, temperatura, mod de utilizare, ventilatie, etc…). Astfel obții aer rece sau aer cald (dupa nevoie).

Pe langa modelele clasice pe care le montezi pe perete, acum poti opta si pentru modele diferite, cum ar fi:

  • instalatii de climatizare on-off de podea
  • aparate on-off tip consola sau tip dulap
  • instalatii de climatizare on-off rotund sau patrat, șa.m.d.

Exista deci o gama mai larga de modele, posibilitati de instalare si mărimi. Tu poti alege cea mai buna varianta, care se potriveste cu organizarea si dimensiunile locuintei tale.

Aparatul de aer conditionat multispliter on-off

Instalatia multispliter on-off este formata dintr-o unitate exterioara la care se conecteaza pana la 4 unități interioare. Pe fiecare unitate interioara poti sa faci setarile dorite, obtinand aerul rece sau cald (dupa nevoi).

În acest caz sunt necesare unitati de racire in mai multe zone sau camere din casa. Astfel, la o singura unitate exterioara poti conecta pana la 4 unitati interioare. Fiecare unitate interioara poate fi controlata separat de celelalte.

Aparatul de aer conditionat on-off multispliter este recomandat in primul rand celor care au o casa sau un apartament cu multe camere.